0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Villa Westend Velserbroek

Villa Westend Velserbroek

Villa WestendVilla Westend is gelegen in een natuurlijke omgeving, aan de rand van Spaarnwoude. Centraal in de randstad en slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort en Haarlem station en beschikt over het meest aantrekkelijke ‘stadsstrand’ van de Randstad. U kunt zomers heerlijk genieten van het terras en strand met een prachtig uitzicht over de plas. Tot ‘’s avonds laat heeft u uitzicht op de zonsondergang met kampvuur op het strand. Op mooie dagen wordt er overdag gezwommen en van de zon genoten aan de Westbroekplas. Voor de deur heeft Villa Westend een grote privé parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken.

Op het strand van Villa Westend biedt Helder Events verschillende activiteiten aan zoals een Beach Challenge met opblaasonderdelen of een Expeditie Robinson. Maar ook vlotbouwen hoort tot de mogelijkheden. Wij bieden diverse vergaderarrangementen die gecombineerd kunnen worden met verschillende teambuilding activiteiten.

Villa Westend  Villa westend  Villa Westend - vergaderen

Kiest u liever voor een maatwerk evenement met diverse workshops en clinics of bent u op zoek naar een creatief bedrijfsfeest met entertainment? Dan helpen wij u graag een concept op maat voor maken.