0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Onze ideeën voor een origineel Teamuitje

1. Themafeest

Soms ben je opzoek naar een teamuitje wat eruit springt qua originaliteit, teambuilding en gezelligheid. Een Themafeest heeft dit allemaal en is daarom onze absolute nummer 1 als het gaat om ideeën voor een origineel teamuitje. Enkele voorbeelden van een Themafeest zijn een Tjoen van Toen of Ik hou van Holland. Beleef de gezelligheid van een thema-avond, samen met je collega’s!

ik-hou-van-holland-op-locatie

Spelshows
Test gezamenlijk jullie algemene kennis en ga met elkaar de strijd aan tijdens één van de hilarische spelshows. Wat weet jij over de grootste hits van vroeger? Of heb jij wel een de grootste kerstshow van Nederland gespeeld?

Mocht je echt iets anders willen, dan hebben wij nog een heel leuk idee voor een teamuitje: Ik hou van Holland, met vragen gericht op jouw bedrijf! 

Eén ding is zeker: een spelshow met je collega’s zorgt voor een hilarische avond vol gezelligheid. Dat is wat je zoekt in een teamuitje!

Onze Themafeesten

Tjoen-van-toen

Tjoen van Toen

     (2 Reviews)

Lees Meer
Speel-ik-hou-van-holland

Ik hou van Holland

2. Kookwedstrijd

Een kookworkshop als teambuilding uitje kan eindigen in een culinair hoogtepunt of een hilarische mislukking. 

Door samen nieuwe gerechten te maken, zal iedereen zijn teamwork en leiderschapskwaliteiten moeten inzetten. Verdeel jouw team in verschillende kleine teams, kies een voedsel categorie, en ga de uitdaging aan om de andere teams te verslaan met een overheerlijk gerecht! Kies bijvoorbeeld uit de categorie ijs of pizza.

Maak de kookworkshop nóg uitdagender: Kies één ingrediënt die alle teams moeten gebruiken, bijvoorbeeld ananas of Oreos. Je kan er ook voor kiezen om de creativiteit te stimuleren door ieder team de opdracht te geven om het voedsel in een bepaalde vorm te presenteren!

3. Ontdek nieuwe plekken

Wat is er leuker dan nieuwe dingen ontdekken en de huidige omgeving even te verlaten? Dus waarom niet met het hele team erop uit! Bezoek bijvoorbeeld de grotere steden of reis af naar kleinere dorpjes zoals Giethoorn of Texel.

Het bezoeken van lokale attracties zoals musea is ook altijd erg leerzaam en leuk. Een aantal locaties in Noord-Holland zijn geschikt voor om te combineren met teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van Fort Boyard in een daadwerkelijk fort of ontsnap uit het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Ook is het mogelijk om Wie is de Mol als bedrijfsuitje te spelen.

Teamuitjes op nieuwe plekken

Fort-Boyard-teambuilding

Fort Boyard

     (3 Reviews)

Lees Meer
speel-wie-is-de-mol

Herken de Mol!

4. Outdoor activiteiten

Opzoek naar leuke buitenactiviteiten? Zoek de natuur op! Een simpele wandeling in het bos of op het strand brengt al een relaxte teamsfeer en biedt de mogelijkheid voor mooie gesprekken tussen collega’s.

Lopifit-uitje

Opzoek naar wat meer uitdaging?
Stap met zijn allen op de nieuwe elektrische loopfietsen (Lopifit) en ontdek nieuwe plekken in de omgeving. Deze fietstocht kan je vervolgens combineren met teambuilding door de groep in teams te verdelen en deze onderweg opdrachten te laten doen.
Ook het strand biedt mogelijkheden voor een leuk en actief teamuitje. Verdeel het team in groepen en ga samen de strijd aan tijdens de Beach Challenge! Of wat te denken van het spelen van Expeditie Robinson als bedrijfsuitje?

Activiteiten op het Strand

Beach Challenge

Expeditie Robinson

     (1 Review)

Lees Meer

5. Geef iets terug

Tijd besteden om een goed doel te steunen geeft niet alleen een fijn gevoel; het is ook een geweldige manier om de band tussen teamleden te versterken. Ga samen vrijwillig aan de slag bij lokale zorginstellingen, help mensen die het zwaar hebben of ondersteun een lokale vereniging.

Gezamenlijk vrijwilligerswerk uitvoeren helpt het team om effectiever samen te werken en laat ook zien dat het bedrijf daadwerkelijk iets voor deze maatschappij wil betekenen.

Het Oranjefonds heeft met NL Doet een mooi initiatief onder de aandacht gebracht. Ieder jaar verzamelen zij allerlei klussen die vrijwillig uitgevoerd kunnen worden door organisaties. 

Vrijwilligerswerk is een fijne manier om jullie kwaliteiten als team in te zetten voor een goed doel.

6. Ga de strijd aan

Haal een competitieve kant van het team naar boven zonder het kantoor te hoeven verlaten! Organiseer een toernooi met bordspellen van vroeger of start een competitie rondom een laagdrempelige sport. Wie kan bijvoorbeeld het beste darten?

Als jouw team redelijk groot is, kan het gemakkelijker zijn om één spel te kiezen. Vervolgens kan er een tijdschema opgesteld worden waardoor medewerkers zich kunnen inschrijven op momenten dat zij hun werkplek kunnen verlaten. Toernooien die je kan organiseren zijn bijvoorbeeld Tafeltennis, Boggle, Jenga, of kaartspellen.

Je kan ook een stap verder gaan door Monopoly te spelen in levende lijven, binnen één uur de code te kraaken tijdens het spel Deadline of in teamverband de strijd aan te gaan met het spel 30 seconds.

Vergeet niet een prijs te bepalen voor de eerste, tweede en derde plaats!

Monopoly-teamuitje

7. Karaoke avond

Is er een betere manier om het ijs te breken en flink te lachen met een karaoke avond?

Op een karaoke avond hoef je niet per se individueel te zingen, je kan ook een wedstrijd organiseren voor de beste groepsvoorstelling! Maak er een complete show van door erbij te gaan dansen of je te verkleden om bonuspunten te scoren.

Deze tip werkt het best wanneer jouw team bestaat uit extroverte personen. Wanneer collega’s niet graag in de schijnwerpers staan, is het verstandiger om een teamuitje te organiseren waarbij deze personen zich ook comfortabel voelen.

8. Eigen stad ontdekken

We rijden iedere werkdag naar de locatie waar het bedrijfspand is gevestigd, maar zijn jullie wel bekend in de stad waarin jullie werken? In verschillende steden is zoveel te ontdekken waardoor simpelweg een tour organiseren al heel leuk kan zijn!
Organiseer een rondvaart (wanneer mogelijk), maak hilarische foto’s met de Polaroid Hunt of neem het initiatief door de nieuwe lopifit fietsen te huren.

Wie weet ontdekken jullie een geweldige plek in jullie eigen stad!

Ideeën Eigen Stad

Polaroid-hunt

Polaroid Hunt

Lopifit-uitje

Lopifit fietstocht

Meer ideeën voor een teamuitje ontvangen?

Wij vinden het heel fijn om mee te denken en voor jullie het uitje te organiseren waar nog een lange tijd over nagepraat gaat worden!

Neem contact met ons op en/of bekijk onze eerder georganiseerde evenementen.

Team Helder Events