0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

De leukste Teambuilding Activiteiten gecombineerd!

Wij vinden het ontzettend leuk om een teambuildingsdag te mogen organiseren welke afwijkt van de bedrijfsuitjes die wij aanbieden. Vaak betreft het een grotere groep en vindt de organisatie het lastig te bedenken wat ‘ze dit jaar weer moeten doen’. Met een teambuildingsdag creëer je voor ieder wat wils en sluit je de dag af met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue, daarna kunnen de voetjes van de vloer!

Keuze in je teambuilding activiteit

Je wilt graag een leuke en originele teambuildingsdag organiseren waar het personeel nog een lange tijd over napraat. Dit is natuurlijk best lastig want wat vindt iedereen leuk en doe je het wel goed voor iedereen?
Graag zetten wij onze ervaring in om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben veel activiteiten in eigen beheer maar werken ook samen met vaste leveranciers waardoor wij de leukste activiteiten kunnen aanbieden! Waar de ene groep collega’s gaat graffiti spuiten op doeken en een mooi schilderij maakt voor in de gang van het bedrijf, jumpt de andere groep de zee in om fanatiek te gaan raften!

Een teambuildingsdag is echt een maatwerk dag en kan natuurlijk ook gecombineerd worden met één van onze vaste spelprogramma’s!

SPORT VERBROEDERT

Met een grote groep één grote opdracht uitvoeren of één activiteit doen bevordert samenwerking. Er wordt niet voor niets gezegd: Sport verbroedert! Je werkt aan teambuilding! Neem bijvoorbeeld onze Beach Challenge. Tijdens zes verschillende onderdelen ga je de strijd tegen elkaar in diverse teams. Je komt iedere keer weer een ander team tegen met wie je de strijd aan gaat. Opblaaskussens, obstacle banen, niets is te gek! En heb je de felbegeerde beker gewonnen? Dan wil je dit vieren in het strandpaviljoen waarna de barbecue aan gaat en je gezellig met elkaar de dag afsluit. Moe maar voldaan, ga je weer naar huis…

Locaties

Als we langskomen voor een kennismaking vragen wij ook veel over de locatie. Waar komt het personeel vandaan? Welke afstand willen jullie overbruggen? Zit er een overnachting bij of worden er bussen in gezet? Ook dit kunnen wij allemaal verzorgen. Kies je voor een zonnig strandpaviljoen of werk je aan teambuilding op een fort en speel je met elkaar het spel Fort Boyard? Bij iedere locatie creëren we weer andere unieke activiteiten die passen bij jouw wens. 

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een teambuildingsdag organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases

Teambuilding-activiteiten

Winterfestival Transportbedrijf van Straalen

Voor de stoere mannen van Transportbedrijf van Straalen was de wens om wat winterse activiteiten te organiseren in de maand januari. We organiseerden een winterfestival met een heerlijke winterse barbecue. De mannen konden daarna kiezen uit diverse activiteiten: ze konden hun creativiteit de vrije loop laten gaan tijdens het graffiti spuiten, er kon geld verdiend worden met het pokeren en er werden prachtige figuren gemaakt met het ijssculptuur maken. 

actieve-uitjes

Personeelsuitje Dekker op Texel

Een jaarlijks terugkerend uitje voor Aannemersbedrijf Dekker is een teambuildingsdag en Texel werd gekozen als favoriet! Na een drankje en een hapje had iedereen de gelegenheid mee te doen aan een vooraf door hem/haar gekozen activiteit. Zo konden ze zeeraften en kajakken, boogschieten, schilderen op steigerhout of meedoen aan een tandem fietstocht. Zo is er voor ieder wat wils op de locatie en komen alle verhalen tijdens de barbecue en het feest!

Teambuilding-kajak

Teambuildingevent AB Vakwerk

Het Noordzee strand was in mei de ideale uitstek voor het teambuildingevent van het bedrijf AB Vakwerk. Alle vestigingen kwamen samen bij Strandpaviljoen Paal 6 in Julianadorp. Iedereen had vooraf keuzes gemaakt in activiteiten: zoals raften en brandingkajakken op zee, powerkiten, schilderen, een GPS tocht of percussie. Daarna werd er heerlijk geborreld, gekletst en gefeest in het paviljoen onder het genot van een luxe barbecue met heerlijke drankjes. 

Teambuildingsdag Texel - Koninklijke Marine P&O

Voor de afdeling P&O van de Koninklijke Marine mochten wij een teambuildingsdag organiseren wat dit jaar even anders mocht zijn! Met een overtocht naar Texel met de garnalenkotter, een heerlijke barbecue bij aankomst in Oudeschild. En s ‘middags strijden tijdens de diverse spannende spelprogramma’s!  

Meer weten?
Wie is de Rus?

Personeelsdag Stichting Koninklijke Defensiemusea

Als verrassing voor de leden van de Stichting Koninklijke Defensiemusea ontwikkelde wij in samenwerking met het Marinemuseum een op maat gemaakte iPad game genaamd Wie is de Rus?!. Een spel die je onderdompelt in Maritieme sferen van de koude oorlog én al het moois wat Den Helder te bieden heeft laat zien! 

Meer weten?