0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Rabobank Dare Event

Dare Event

Door de Rabobank kop van Noord-Holland werden wij benaderd om hen te ondersteunen in de organisatie van het jaarlijks terugkomende inspiratie evenement voor alle medewerkers van de Rabobank met dit jaar als thema het Rabobank Dare Event.

Het Rabobank Dare Evenement organiseerden wij in samenwerking met Theater de Kampanje, die als prachtige locatie voor dit evenement fungeerde. Dit evenement stond in het teken van het inspireren, motiveren en uitdagen van alle medewerkers! 

Wij dachten mee om dit op een origineel, creatieve en originele manier neer te zetten. Met als eerst een inspiratiesessie in een nautisch thema voor de organisatoren van de verschillende Rabobank locaties. De klant werd ontvangen door een steltenloper in zeemansoutfit. Daarna ontbeten zij op het grote podium geheel in nautisch thema aangekleed!

Het Rabobank Dare Event

De maar liefst 600 genodigden werden al vanaf het parkeerterrein op Willemsoord in nautische sferen gehuld. Door onze maritieme steltenloper en mariniers werden de gasten verwelkomt en verwezen naar de locatie. In een nautisch aangeklede Stadshal vond het diner plaats. Hier genoten de gasten aan langgedekte tafels van het eten verzorgd door Brasserie2050, hét eten van de toekomst!

Het was een avond over veerkracht (je hebt altijd een keuze) met het inspirerende verhaal van Niek van den Adel en vervolgend diverse keuzeworkshops over onder andere Omdenken en Storytelling. De avond werd feestelijk afgesloten met een borrel en een spetterende, op maat gemaakte lasershow!

Ook een feest voor uw werknemers of een bedrijfsevenement laten organiseren? Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en dan maken wij direct een voorstel op maat.

Andere maatwerk evenementen
Benieuwd wat wij nog meer hebben georganiseerd aan maatwerk evenementen? Neem een kijkje bij onze andere cases. Heeft u een leuk idee? Maar weet u niet precies hoe u dit verder moet uit werken? Wij komen vrijblijvend langs om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Waarom Helder Events?

Diversiteit aan bedrijfs- en groepsuitjes
Maatwerk Evenementen
Creatief concept tot uitvoering
Persoonlijk advies
Scherpe prijzen
Diverse unieke locaties in Noord-Holland

Bel, mail of kom langs…

Telefoon: 0223-669359
E-mail: info@helderevents.nl

Helder Events Den Helder
Willemsoord 62
1781 AS Den Helder

Helder Events Alkmaar
Gerard Doustraat 44
1816 CR Alkmaar