0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Culinair Festival Noordwest Ziekenhuisgroep

Weer een prachtige opdracht voor onze klant Noordwest Ziekenhuisgroep. De opdracht luidde: bedenk een creatief bbq feest waarbij onze medewerkers in de watten worden gelegd. Dat laten wij ons geen 2x keer zeggen!

We hebben een afspraak ingepland en alle wensen geïnventariseerd van de klant. Samen met Dave Kleine van Spijz Catering & Events hebben wij vervolgens een creatief en culinair plan geschreven. Het werd een waar Culinair Festival op locatie. We hebben een culinair plein gemaakt met festival tentjes. Het werd een culinair walhalla. In ieder tentje was catering aanwezig: Er was een varken aan ’t spit. De ‘burger’meesters bakten heerlijke hamburgers, er werd ter plekke vis gerookt en er was een heuse Saladbar. Er was voor iedereen iets lekkers! En tenslotte kwam de IJscokar nog langs om iedereen te voorzien van een heerlijk Italiaans ijsje.

Helaas werden wij genoodzaakt enkele dagen van tevoren het feest naar binnen te verplaatsen i.v.m het weer. Maar ook daar hebben wij een oplossing voor! We hebben de parkeergarage omgetoverd . De bezoekers kenden de parkeergarage niet meer terug! Open monden, lachende gezichten en veel mensen op de dansvloer tijdens de live act van de DJ met saxofonist Leon Wilder. Iedereen genoot optimaal van het heerlijke eten, de sfeer en de live muziek. Iedere locatie is dus om te toveren tot een feestlocatie, dat is wat wij leuk vinden!

Maatwerk evenement Culinair Festival
Ook een feest voor uw werknemers of een bedrijfsevenement laten organiseren? Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en dan maken wij direct een afspraak met u of een voorstel op maat.

Andere maatwerk evenementen
Benieuwd wat wij nog meer hebben georganiseerd aan maatwerk evenementen? Neem een kijkje bij onze andere cases. Heeft u een leuk idee? Maar weet u niet precies hoe u dit verder moet uit werken? Wij komen vrijblijvend langs om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Waarom Helder Events?

Diversiteit aan bedrijfs- en groepsuitjes
Maatwerk Evenementen
Creatief concept tot uitvoering
Persoonlijk advies
Scherpe prijzen
Diverse unieke locaties in Noord-Holland

Bel, mail of kom langs…

Telefoon: 0223-669359
E-mail: info@helderevents.nl

Helder Events Den Helder
Willemsoord 62
1781 AS Den Helder

Helder Events Alkmaar
Gerard Doustraat 44
1816 CR Alkmaar