0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Een PERSONEELSFEEST organiseren

Wanneer je een goed jaar draait en het team goed functioneert, is het leuk om jouw collega’s te belonen met een personeelsfeest! Om vervolgens te komen tot een origineel feest is niet altijd even gemakkelijk. Wat ga je doen en waar geef je het bedrijfsfeest? In de regio zijn diverse locaties beschikbaar, helemaal ingericht en van alle gemakken voorzien. Maar hoe leuk is het om een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren op je eigen locatie? In je eigen fabriekshal, magazijn of buiten met een gave tent! Bijkomend voordeel: je bent ook nog eens vrij voor de WKR.

Personeelsfeest op eigen locatie

Tijdens de kennismaking en brainstormsessie kijken we natuurlijk eerst met elkaar of het haalbaar is een feest te geven op eigen locatie. Beschikken jullie over voldoende ruimte en zijn er voldoende faciliteiten aanwezig? We werken creatieve ideeën uit en je zult versteld staan van hoe je je bedrijfsruimte niet meer herkend! “Is dit de saaie parkeergarage waar wij altijd de auto’s neerzetten?” Is een opmerking die wij vaak horen. “Ik wist niet dat een feest in ons eigen pand zo leuk kon zijn!” 

Een uniek personeelsfeest!

Het plan voor een personeelsfeest in het eigen bedrijfspand wordt specifiek voor jullie bedacht en ontwikkelt. Geen enkel personeelsfeest is hetzelfde. Wij creëren een uniek feestconcept dat helemaal past bij jullie medewerkers, samenstelling en voorkeuren. Zo organiseerden wij het personeelsfeest voor Noordwest Ziekenhuisgroep. Wij hebben de hele parkeergarage omgebouwd tot feestzaal en dat zorgde voor een positieve verrassing. Niemand herkende de garage meer!

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van de catering en de aankleding tot aan het entertainment en de techniek. Ook verzorgen wij het parkeren en de route aanduidingen. Wil je graag zelf ook een deel van de organisatie op je nemen? Geen probleem, dat kan altijd!

Entertainment

Swingen, dansen, springen: bij een te gek personeelsfeest hoort te gek entertainment. Wij adviseren je graag wat past bij de setting, de sfeer en het eventuele thema. Van openingsact tot grande finale en van DJ tot band. Gehouden in het eigen bedrijfspand of op een prachtige locatie elders. Wij zijn bekend met vele bekende feestlocaties in de regio en geven daarin graag een passend advies!

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases

party

Care for Hair Ibizaparty Deining

Care for Hair, een jong en groeiend bedrijf vol enthousiastelingen, wilden graag een feest in Ibiza Style. We vonden de perfecte locatie in Strandpaviljoen Deining in Castricum. Daar was de locatie omgetoverd in Ibiza style. Er konden Henna tattoos worden gezet, de heren konden een gokje wagen tijdens het pokeren, de voeten gingen van de vloer op Ibiza muziek en er kon waterpijp gerookt worden. De vuurspuwer was de special act van de avond!

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest Broekerveiling

Voor de winkeliersvereniging werd ons gevraagd het sinterklaasfeest te organiseren. Er werden 500 kinderen verwacht. Vooraf konden alle kinderen schminken en meedoen aan de pietengym. Toen Sinterklaas kwam werd er hard gezongen en werden de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt. Sommigen hadden geluk en mochten bij Sinterklaas op schoot. Sinterklaasfeesten doen we ook op het bedrijf!

medewerkers-feest

Back to the Future Party Albert Heijn

Het jonge publiek van Albert Heijn Den Helder vroeg ons een knalfeest in een thema te organiseren. Back to the Future was al snel geboren. Iedereen kwam verkleed en zag er echt te gek uit. Je kon ouderwets op de Nintendo, er was een Back to the Future spelshow met een Nutty Professor. De medewerkers konden hun toekomst laten voorspellen bij de waarzegster, op de foto of genieten van een heerlijke slush puppy of een old scool suikerspin. 

Rabobank Dare Event

Door de Rabobank kop van Noord-Holland werden wij benaderd om hun te ondersteunen in de organisatie van het jaarlijks terugkomende inspiratie evenement voor alle medewerkers van de Rabobank met dit jaar als thema het Rabobank Dare Event.

Meer weten?