0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Over ons

Als ervaren evenementenbureau is Helder Events uitstekend in staat om haar klanten volledig op maat te bedienen. We bieden een compleet product aan: van een origineel idee tot een duidelijk voorstel en tenslotte een strakke en professionele uitvoering.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door het oog voor detail. Wij zullen er dan ook alles aan doen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Kijk gerust eens rond op onze site om een goede indruk te krijgen van wat wij jou te bieden hebben! Indien gewenst komen we bij je langs om je wensen door te spreken en een vrijblijvende offerte te sturen.

Helder Events: voor een onvergetelijke dag waarbij je met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt op je dag en met een glimlach vooruit als je alweer denkt aan de volgende uitdaging die je aan wilt gaan.

Debby de Jong

Debby de Jong

Eigenaar / Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken! Na een opleiding Leisure Management en werkervaring bij een aantal grote evenementenbureaus heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door Helder Events over te nemen, de beste en leukste stap van mijn leven! Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik andere mensen blij kan maken en als ik een creatief concept heb bedacht waarmee ik klanten kan verrassen. Het is een feest om naar het werk te gaan!

Bianca Sluijs

Bianca Sluijs

Eventmanager

Geen brug is te ver, geen berg is te hoog… Ik ga graag uitdagingen aan, met veel enthousiasme. Na mijn opleiding Leisure Management heb ik bij een aantal Evenementen bureaus gewerkt. Waar ik verscheidene evenementen, klein en groot, van A tot Z heb georganiseerd. Ik ga graag tot het uiterste om anderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ik word blij van tevreden klanten en nog blijer als het me lukt voor een klant iets neer te zetten wat verder gaat dan de verwachting.

Lara Aarsen

Lara Aarsen

Eventmanager & Marketing medewerker

Al langer was ik werkzaam voor Helder Events, toen als Hoofdinstructeur en later als Marketingmedewerker. Op deze manier heb ik op diverse vlakken kennis mogen maken met deze mooie organisatie die draait op enthousiasme, positiviteit en passie! De opgedane ervaring kan ik nu goed gebruiken in mijn huidige werk. Ik richt me nu vooral de organisatie van de personeelsuitjes en teambuildingsdagen, een hele leuke uitdaging!

Marit Boekel

Marit Boekel

Office & Planning medewerker

Leef in het moment en geniet ook van de kleine dingen. En genieten doe ik ook van mijn werk! Met de opleiding Leisure Management op zak en ervaring in de hotel branche, zorg ik nu bij Helder Events vol enthousiasme voor de puntjes op i en zet onze beste instructeurs in voor de evenementen. Alles voor het mooist resultaat: een glimlach van oor tot oor en een dag om niet te vergeten.

Isa Raadgers

Hoofdinstructeur

Ik ben Isa en ik kom uit Den Helder. Ik ben zelf erg fanatiek als het gaat om sport- en spel. Ik geniet ervan als de klanten ook fanatiek zijn, daar help ik graag een handje aan mee. Voor een groep staan die dit ook nog eens uitstraalt, maakt het werk alleen maar mooier! Dit was voor mij de reden om bij Helder Events te komen werken!

Mats Boots

Mats Boots

Hoofdinstructeur

Na bijna 10 jaar als eind redacteur/side kick te hebben gewerkt bij Radio 538 en Q-Music vind ik de stap naar hoofdinstructeur bij Helder Events een geweldig mooie en creatieve nieuwe uitdaging. Ik wordt er echt gelukkig van om andere mensen een beleving mee te geven wat achteraf gevoeld wordt als een fijne ervaring. Met Helder Events zijn wij er om jullie een geweldige ervaring te bezorgen.

Leon van Elst

Hoofdinstructeur

Werken voor Helder Events is iedere keer weer een avontuur: gave locaties, uitdagende spelprogramma’s en enthousiaste mensen om mij heen. Ik ben fanatiek als ik zelf sport of een spel speel, en vind het erg leuk om te zien als onze klanten ook fanatiek worden tijdens onze evenementen. Dat gebeurt eigenlijk altijd wel, en daar krijg ik weer energie van!

Sabine Houkema

Sabine Houkema

Instructeur
Koen Dijkstra

Koen Dijkstra

Instructeur

Zelf kan ik best wel fanatiek worden tijdens het spelen van spellen. Daarom geniet ik ervan als ik merk dat de deelnemers echt graag willen winnen, maar het natuurlijk nog wel gezellig houden. Uiteindelijk hoop ik dat de klant een leuke dag heeft gehad. Als dat is gelukt heb ik mijn doel bereikt!

Arianne Bakelaar

Hoofdinstructeur

Ik ben Arianne en studeer aan het CIOS Sport & Bewegen. Inmiddels werk ik nu al een tijdje voor Helder Events. De klanten een onvergetelijke dag bezorgen door middel van sport & spelactiviteiten is wat wij doen bij Helder Events. Dit maakt het keer op keer weer een feestje om naar het werk te gaan.

Boy Boks

Hoofdinstructeur

Met veel plezier studeer ik Waterscience & Management aan de Universiteit van Utrecht. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij Helder Events heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.

Niels Brouwer

Instructeur

Ik ben Niels uit Den Helder en ik studeer Commerciële Economie in Leeuwarden. Ik ga altijd enthousiast naar mijn werk omdat de klanten ervoor zorgen dat werken bij Helder Events altijd leuk is en nooit als werk voelt. Het is altijd een uitdaging omdat iedere dag anders is!

Danielle-Verhoeven

Daniëlle Verhoef

Instructeur

Mijn naam is Daniëlle Verhoef, altijd enthousiast, erg sociaal en een harde werkster. Na het behalen van mijn mbo marketing communicatie en evenementenorganisatie niveau 4 diploma, ben ik terecht gekomen bij Helder Event. Waar je veel sociaal contact hebt en de hele dag lekker bezig bent met het uitvoeren van toffe evenementen.

Fay de Koning

Instructeur

Ik ben Fay, sportief, vrolijk en ondernemend. Zorgen dat mensen het naar hun zin hebben is wat ik belangrijk vind. Om deze reden werk ik nu bij Helder events. Ik zit op dit moment in 6 vwo en doe dit jaar eindexamen. Hierna begin ik met de opleiding Leisure & Event management in Leeuwarden. Dit is extra leuk, omdat ik alles wat ik leer direct in de praktijk kan brengen bij Helder Events. Plezier komt niet toevallig in je leven. Plezier moet je maken.

Demi Lind

Demi Lind

Instructeur

Ik ben Demi en ik studeer op dit moment aan de IPabo in Alkmaar. Voor een groep staan is dan ook iets wat ik érg leuk vind om te doen. Het gevoel wat je krijgt wanneer mensen het naar hun zin hebben en fanatiek meedoen, is super gaaf. Als ik voor de klas sta, is iedere dag weer anders. Dit zie ik ook terug in dit werk en dat is wat het werken bij Helder Events zo leuk maakt!

Jamie Toorenburg

Jamie Toorenburg

Stagiaire

Mijn naam is Jamie, erg enthousiast, altijd vrolijk en actief. Ik wil de mensen een dag bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Dat is de reden dat ik stage loop bij Helder Events. Momenteel volg ik de opleiding ‘leidinggevend Leisure & Hospitality’. Dit doe ik met veel passie. Ik wil graag dat de mensen met een lach binnen komen en met een bredere lach en een voldaan gevoel weer naar huis gaan.