0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Over ons

Als ervaren evenementenbureau is Helder Events uitstekend in staat om haar klanten volledig op maat te bedienen. We bieden een compleet product aan: van een origineel idee tot een duidelijk voorstel en tenslotte een strakke en professionele uitvoering.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door het oog voor detail. Wij zullen er dan ook alles aan doen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Kijk gerust eens rond op onze site om een goede indruk te krijgen van wat wij jou te bieden hebben! Indien gewenst komen we bij je langs om je wensen door te spreken en een vrijblijvende offerte te sturen.

Helder Events: voor een onvergetelijke dag waarbij je met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt op je dag en met een glimlach vooruit als je alweer denkt aan de volgende uitdaging die je aan wilt gaan.

Debby de Jong

Eigenaar / Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken! Na een opleiding Leisure Management en werkervaring bij een aantal grote evenementenbureaus heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door Helder Events over te nemen, de beste en leukste stap van mijn leven! Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik andere mensen blij kan maken en als ik een creatief concept heb bedacht waarmee ik klanten kan verrassen. Het is een feest om naar het werk te gaan!

Bianca Sluijs

Eventmanager

Geen brug is te ver, geen berg is te hoog… Ik ga graag uitdagingen aan, met veel enthousiasme. Na mijn opleiding Leisure Management heb ik bij een aantal Evenementen bureaus gewerkt. Waar ik verscheidene evenementen, klein en groot, van A tot Z heb georganiseerd. Ik ga graag tot het uiterste om anderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ik word blij van tevreden klanten en nog blijer als het me lukt voor een klant iets neer te zetten wat verder gaat dan de verwachting.

Suzan Romar

Office & Planning medewerker

Na mijn afstudeerstage bij Helder Events heb ik de kans gekregen om te blijven werken als Office & Planning medewerker. Ik heb mijn studie Hotel- en Eventmanagement afgerond en ben erg blij met de baan bij Helder Events. Door de variatie in evenementen blijft het werk altijd weer een uitdaging en is er altijd wat te doen. Ik word blij van enthousiaste mensen en ik ben trots wanneer alles is gelukt!

Lynn van Wonderen

Eventmanager

Na mijn opleiding Hospitality Management en mijn werk als facilitair medewerker heb ik kunnen doorstromen naar Helder Events. Een grote, mooie nieuwe uitdaging! Ik hou van aanpakken, en dat komt hier zeker tot zijn recht. Door mijn werk in de dienstverlenende sector vind ik goed luisteren en verrassend uit de hoek komen erg belangrijk. Meedenken met de klant en net dat ene beetje extra kunnen bieden is altijd mijn doel!

Lara Aarsen

Hoofdinstructeur

Enthousiaste harde werker die op zoek was naar meer diversiteit en contact met mensen in haar werk. In mijn werk als Marketeer miste ik het face to face contact met de klant en wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van events en marketing. Daarom besloot ik mezelf aan te sluiten bij Helder Events als hoofdinstructeur. In contact staan met de klant, het uitvoeren van evenementen, aansturen van instructeurs en de verantwoordelijkheid krijgen over diverse evenementen op locatie vind ik een gave uitdaging. Maar vooral de klant een energieke, mooie dag bezorgen is iets waar ik veel voldoening uit haal en waarom ik graag voor Helder Events werk.

Leon van Elst

Hoofdinstructeur

Werken voor Helder Events is iedere keer weer een avontuur: gave locaties, uitdagende spelprogramma’s en enthousiaste mensen om mij heen. Ik ben fanatiek als ik zelf sport of een spel speel, en vind het erg leuk om te zien als onze klanten ook fanatiek worden tijdens onze evenementen. Dat gebeurt eigenlijk altijd wel, en daar krijg ik weer energie van!

Samantha Burger

Hoofdinstructeur

Do what you love & love what you do….. super cliché, maar o zo waar! Mensen motiveren, inspireren en met een “big smile” naar huis laten gaan is mijn missie en drive voor Helder Events in Nederland en voor mijn eigen business in Bali. So, let’s make it an Event you will never forget.

Arianne Bakelaar

Hoofdinstructeur

Ik ben Arianne en studeer aan het CIOS Sport & Bewegen. Inmiddels werk ik nu al een tijdje voor Helder Events. De klanten een onvergetelijke dag bezorgen door middel van sport & spelactiviteiten is wat wij doen bij Helder Events. Dit maakt het keer op keer weer een feestje om naar het werk te gaan.

Boy Boks

Hoofdinstructeur

Met veel plezier studeer ik Waterscience & Management aan de Universiteit van Utrecht. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij Helder Events heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.

Carien Lely

Hoofdinstructeur

Ik ben Carien, geboren en opgegroeid in Den Helder. Tijdens mijn studies (oefentherapie Mensendieck en Leisure Management) heb ik een aantal jaren in Amsterdam gewoond. Toch weer terug gekeerd naar Den Helder door vrienden, sport (hockey en rugby) en uiteindelijk werk.
Samen met mijn gezin wonen we in de binnenstad van Den Helder. Verder spreken we graag af met vrienden en familie, voor een gezellig etentje of feestje. Genieten van het leven!

Ingeborg Oost

Instructeur

Waar is het feestje?! Hier is het feestje! Deze gastvrije, enthousiaste en dienstbare meid zet zich in voor alle ‘heldere’ evenementen. Tijdens mijn studie hbo-verpleegkunde heb ik een keer bijgesprongen als instructeur en ik was gelijk verkocht. Samen met dit gezellige team zet ik een positieve voet in de evenementenzandbak.

Annelies Laan

Hoofdinstructeur

Ik ben Annelies, een duizendpoot en altijd enthousiast. Mijn roots liggen in Noord Holland, maar voor mijn studie heb ik een lange tijd in Wageningen gewoond waar ik in 2013 de Wageningse introductie dagen voor nieuwe studenten heb georganiseerd. Het organiseren van activiteiten en spontaan met mensen een praatje maken geeft mij energie. Mijn doel is dat iedereen na een dagje Helder Events met een goed gevoel huiswaarts gaat.

Niels Brouwer

Instructeur

Ik ben Niels uit Den Helder en ik studeer Commerciële Economie in Leeuwarden. Ik ga altijd enthousiast naar mijn werk omdat de klanten ervoor zorgen dat werken bij Helder Events altijd leuk is en nooit als werk voelt. Het is altijd een uitdaging omdat iedere dag anders is!

Anne-Wil van der Meij

Hoofd instructeur

Het zorgen voor en blij maken van mensen dat is mijn passie!
Na 10 jaar als verloskundige gewerkt te hebben, wilde ik graag meer tijd en balans voor mijzelf en mijn gezin. Na 2 jaar fulltime thuis geweest te zijn was het tijd voor meer activiteit buitenshuis en die heb ik gevonden bij Helder Events. Het werken met enthousiaste collega’s en deelnemers tijdens de events geeft mij positieve energie, die ik graag uitstraal en gebruik om de dag tot een onvergetelijke te maken!

Jhonny Viana

Instructeur

Met een opleiding als buitensport coördinator achter de rug en van mijn stageplek mijn hobby gemaakt in 2010, doe ik niets liever dan buiten zijn en aan iedereen laten zien hoe je echt moet genieten. Inmiddels heb ik wat van de wereld gezien met buitensport, van België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Kroatië, Afrika, Chili, Argentinië, Brazilië en nu werkzaam bij Helder Events.

Mijn motto: Stop wishing, start doing.