0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Over ons

Als ervaren evenementenbureau is Helder Events uitstekend in staat om haar klanten volledig op maat te bedienen. We bieden een compleet product aan: van een origineel idee tot een duidelijk voorstel en tenslotte een strakke en professionele uitvoering.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door het oog voor detail. Wij zullen er dan ook alles aan doen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Kijk gerust eens rond op onze site om een goede indruk te krijgen van wat wij jou te bieden hebben! Indien gewenst komen we bij je langs om je wensen door te spreken en een vrijblijvende offerte te sturen.

Helder Events: voor een onvergetelijke dag waarbij je met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt op je dag en met een glimlach vooruit als je alweer denkt aan de volgende uitdaging die je aan wilt gaan.

Debby de Jong

Eigenaar / Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken! Na een opleiding Leisure Management en werkervaring bij een aantal grote evenementenbureaus heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door Helder Events over te nemen, de beste en leukste stap van mijn leven! Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik andere mensen blij kan maken en als ik een creatief concept heb bedacht waarmee ik klanten kan verrassen. Het is een feest om naar het werk te gaan!

Bianca Sluijs

Eventmanager

Geen brug is te ver, geen berg is te hoog… Ik ga graag uitdagingen aan, met veel enthousiasme. Na mijn opleiding Leisure Management heb ik bij een aantal Evenementen bureaus gewerkt. Waar ik verscheidene evenementen, klein en groot, van A tot Z heb georganiseerd. Ik ga graag tot het uiterste om anderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ik word blij van tevreden klanten en nog blijer als het me lukt voor een klant iets neer te zetten wat verder gaat dan de verwachting.

Suzan Romar

Office & Planning medewerker

Na mijn afstudeerstage bij Helder Events heb ik de kans gekregen om te blijven werken als Office & Planning medewerker. Ik heb mijn studie Hotel- en Eventmanagement afgerond en ben erg blij met de baan bij Helder Events. Door de variatie in evenementen blijft het werk altijd weer een uitdaging en is er altijd wat te doen. Ik word blij van enthousiaste mensen en ik ben trots wanneer alles is gelukt!

lara-aarsen

Lara Aarsen

Eventmanager & Marketing medewerker

Enthousiaste harde werker en creatieveling op het gebied van marketing! In mijn werk als marketing medewerker en hoofdinstructeur bij Helder Events kan ik mijn kennis als marketeer inzetten én haal ik veel voldoening uit het uitvoeren van de diverse evenementen. Voor mij een perfecte combinatie waar ik me graag voor inzet!

Leon van Elst

Hoofdinstructeur

Werken voor Helder Events is iedere keer weer een avontuur: gave locaties, uitdagende spelprogramma’s en enthousiaste mensen om mij heen. Ik ben fanatiek als ik zelf sport of een spel speel, en vind het erg leuk om te zien als onze klanten ook fanatiek worden tijdens onze evenementen. Dat gebeurt eigenlijk altijd wel, en daar krijg ik weer energie van!

Samantha Burger

Hoofdinstructeur

Do what you love & love what you do….. super cliché, maar o zo waar! Mensen motiveren, inspireren en met een “big smile” naar huis laten gaan is mijn missie en drive voor Helder Events in Nederland en voor mijn eigen business in Bali. So, let’s make it an Event you will never forget.

Arianne Bakelaar

Hoofdinstructeur

Ik ben Arianne en studeer aan het CIOS Sport & Bewegen. Inmiddels werk ik nu al een tijdje voor Helder Events. De klanten een onvergetelijke dag bezorgen door middel van sport & spelactiviteiten is wat wij doen bij Helder Events. Dit maakt het keer op keer weer een feestje om naar het werk te gaan.

Boy Boks

Hoofdinstructeur

Met veel plezier studeer ik Waterscience & Management aan de Universiteit van Utrecht. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij Helder Events heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.

Carien Lely

Hoofdinstructeur

Ik ben Carien, geboren en opgegroeid in Den Helder. Tijdens mijn studies (oefentherapie Mensendieck en Leisure Management) heb ik een aantal jaren in Amsterdam gewoond. Toch weer terug gekeerd naar Den Helder door vrienden, sport (hockey en rugby) en uiteindelijk werk. Samen met mijn gezin wonen we in de binnenstad van Den Helder. Verder spreken we graag af met vrienden en familie, voor een gezellig etentje of feestje. Genieten van het leven!

Niels Brouwer

Instructeur

Ik ben Niels uit Den Helder en ik studeer Commerciële Economie in Leeuwarden. Ik ga altijd enthousiast naar mijn werk omdat de klanten ervoor zorgen dat werken bij Helder Events altijd leuk is en nooit als werk voelt. Het is altijd een uitdaging omdat iedere dag anders is!

Danielle-Verhoeven

Daniëlle Verhoef

Instructeur

Mijn naam is Daniëlle Verhoef, altijd enthousiast, erg sociaal en een harde werkster. Na het behalen van mijn mbo marketing communicatie en evenementenorganisatie niveau 4 diploma, ben ik terecht gekomen bij Helder Event. Waar je veel sociaal contact hebt en de hele dag lekker bezig bent met het uitvoeren van toffe evenementen.

Fay de Koning

Instructeur

Ik ben Fay, sportief, vrolijk en ondernemend. Zorgen dat mensen het naar hun zin hebben is wat ik belangrijk vind. Om deze reden werk ik nu bij Helder events. Ik zit op dit moment in 6 vwo en doe dit jaar eindexamen. Hierna begin ik met de opleiding Leisure & Event management in Leeuwarden. Dit is extra leuk, omdat ik alles wat ik leer direct in de praktijk kan brengen bij Helder Events. Plezier komt niet toevallig in je leven. Plezier moet je maken.