0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Een Openingsfeest Organiseren

Maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van jouw bedrijf? Of ben je een onderneming gestart en open jij binnenkort een nieuwe bedrijfspand? Wanneer dit geweldige mijlpaal is bereikt, moet dit natuurlijk gevierd worden! Wij hebben in het verleden al veel openingsfeesten en bouwevenement mogen organiseren. Graag komen wij bij je langs om samen te brainstormen over het perfecte openingsfeest voor jouw bedrijf.

 

Afgestemd op jouw wensen!

Je bent er over uit, dit is het moment, je verbouwing is klaar en je wilt dit groots vieren, met iedereen die betrokken is geweest. Maar hoe pak je dit aan? Onze ervaren Eventmanager komt bij je langs en doet een intake. Tijdens deze intake worden alle wensen doorgesproken, delen wij onze eerdere ervaringen met openingsfeesten en worden er alvast een paar leuke ideeën genoemd!

Daarna volgt een vrijblijvend voorstel die we vervolgens kunnen finetunen met elkaar. Wij nemen graag het werk uit handen en regelen het jubileumfeest van begin tot eind. Ook op de dag zelf zijn wij zeer nauw betrokken en kunt u zelf relaxt achterover zitten met een hapje en een drankje. 

 

Geef een geweldig openingsfeest!

Catering & Entertainment

De hapjes en drankjes kunnen niet ontbreken op een jubileumfeest. Tijdens onze brainstormsessie kijken we samen wat past bij de invulling van het event. Komen er cocktailshakers de lekkerste cocktails creëren of kiezen we voor diverse foodtrucks? Worden je gasten straks ontvangen door een champagnemeisje of ontvangt een heuse barista jullie met vers bereide koffie? Wij beschikken zelf ook over divers creatief personeel zoals snoepmeisjes en ijsjesmeisjes. 

Een openingsfeest kan heel officieel zijn maar dat betekent niet dat er geen muziek aanwezig hoeft te zijn! Wij adviseren je graag over een geschikte invulling van het entertainment. 

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een openingsfeest organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases

Eerste steen MFC Julianadorp

In een geweldige tent vol met herfstblaadjes ontvingen wij de bezoekers die kwamen voor de Eerste Paal Viering van het MFC in Julianadorp. De Brazilian brass band trommelde de gasten richting de steigers, waar de eerste steen werd gelegd en de herfstdame reikte heerlijke drankjes uit die ze op konden drinken aan de speciale paddenstoelen statafels. Het was top!

feest-opening

Eerste steen Basisschool De Snip

Deze prachtige ‘oude’ school werd verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. De kinderen stonden in het middelpunt bij het metselen van de eerste steen. Het duo Klus en Ko zorgde voor vele enthousiaste kinderen die ieder een rol hadden in het geheel. Na afloop was er voor alle kinderen wat lekkers bij de kraampjes en voor de genodigden een borrel om te vieren dat de eerste steen is gelegd.

Novemberfest Woningstichting

Om de bouwvakkers te bedanken voor hun harde werken in de bouw aan het project organiseerden wij een feest in een mooi paviljoen op de werkplaats. De bouwvakkers werden tijdens het Novemberfest verwelkomd door 2 dirndl dames. De pullen bieren gingen over de lange versierde tafels en de bratwürsten en hamburgers werden ter plekke op de winterbarbecue bereid.