0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Kerstmarkt voor bedrijven

met lokale leveranciers

Als evenementenbureau organiseren wij spraakmakende relatie evenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en feestelijke momenten. Wij bedenken verrassende event concepten afgestemd op jullie wensen en jullie bedrijfs-DNA. Wij brengen beleving, prikkelen de zintuigen en zorgen dat het evenement een onuitwisbare indruk achterlaat. Om mensen te bewegen, te binden of samen iets moois te vieren.

Vergeet het standaard kerstpakket en laat je werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen tijdens een unieke kerstmarkt met lokale leveranciers. Helder Events gaat samen met je op zoek naar een geschikte locatie welke wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstplein. Dit kan een locatie in de buurt zijn maar wij toveren ook graag de bedrijfskantine, parkeergarage of parkeerplaats om!

Waarom een kerstmarkt als kerstpakket?
  • Je kiest altijd iets wat je leuk vindt!
  • Je steunt lokale leveranciers
  • De gezellige sfeer en setting geven je een goed gevoel
  • Uniek!
  • Ongedwongen samenzijn met je collega's
  • Vrije keuze of je een goed doel steunt
  • Je maakt kennis met lokale bedrijven
  • Vanaf ca. 100 personen.
HOE WERKT HET?

In het midden van het Kerstplein staan kerstbomen, uiteraard met lichtjes, manden met hout, knisperend vuurtje, strobalen met kleedjes en kussentjes en andere zitjes.

De medewerkers worden welkom geheten door onze hostesses en ontvangen een kerstshopper met een buideltje dukaten. Deze dukaten staan voor een nader te bepalen bedrag, waarmee de medewerkers kunnen shoppen bij de sfeervolle kerstkramen op de markt, bemand door verschillende lokale ondernemers.

Locatie, kramen & decoratie

Rondom het plein staan diverse steigerhouten kraampjes met producten zoals diverse lekkernijen, boeken, verzorgingsproducten en heerlijke wijnen. Hier kunnen de medewerkers hun ontvangen ‘dukaten’ inruilen voor één van deze producten en zo hun ideale ‘kerstpakket’ samenstellen! Niet besteedde (overige) dukaten kunnen in de goede doelenpot (welk goed doel dit is, kun je zelf aangeven).

Aangevuld met bijpassende live-muziek, winterse versnaperingen, glühwein en uiteraard een kopje erwtensoep, zorgt dit voor het ultieme kerstgevoel en een onvergetelijke kerstmarkt! Kan een medewerker onverhoopt niet aanwezig zijn op de kerstmarkt? Geen nood; zij kunnen hun dukaten inleveren voor een ‘standaard’ samengesteld kerstpakket of gift aan een door u gekozen goed doel. Ook mogen collega’s hun munten aan een andere collega geven. 

Assortiment & Goede doelen

Samen met jou bepalen wij wie je lokale leveranciers zijn en of je die wilt benaderen voor de kerstmarkt. Lukt het niet om voldoende lokale leveranciers te benaderen dan hebben wij voldoende contacten in de regio of zoeken wij naar mogelijke contacten in de regio om de kerstmarkt tot een succes te maken.

De producten op een kerstmarkt zijn heel divers en worden tevens afgestemd op het gezelschap. Zo zijn er typische mannen- en vrouwenproducten maar ook producten die voor iedereen geschikt zijn, zoals spelletjes, boeken of een doe-activiteit uit de buurt. 

Soms hebben je medewerkers munten over of geven ze hun geld liever aan een goed doel. In overleg bepalen we samen welke goede doelen er bepaald worden. 

Catering & entertainment

Een kerstmarkt voor medewerkers is pas echt compleet met echte winterse lekkernijen. Je komt binnen en kunt een heerlijk glaasje glühwein drinken of een een warme chocolademelk met slagroom. Bij de kerstkramen shop je niet alleen je kerstpakket bij elkaar maar is ook direct de plek van de borrel. Je kunt het bescheiden houden door alleen te kiezen voor een bar met drankjes maar hoe speciaal is het als er ook kraampjes staan met warme poffertjes, stroopwafels, stamppotjes of broodjes worst? Wij hebben veel contacten met diverse cateraars en adviseren hierin graag. 

Ook is het mogelijk de kerstmarkt aan te vullen met entertainment zoals een DJ met saxofonist, een akoestisch bandje, een duo of een kerstman die liedjes zingt. Vind je het leuk je personeel in de watten te leggen, laat dan de complimentendames komen, die iedereen een mooi compliment geven bij binnenkomst of een mooie wens ophangen in de wensboom!

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een kerstmarkt voor je medewerkers organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases kerstmarkt voor personeel

Kerstmarkt Rabobank Kop van Noordholland

Al een aantal jaar organiseren wij de kerstmarkt op locatie voor Rabobank Kop van Noord-Holland. Soms op eigen locatie, soms op een externe locatie. Dit keer werd het gehouden op eigen locatie en toverden we de vergaderzalen om tot een winters sprookje. De medewerkers shopten er heerlijk op los bij de kramen en kochten sjaals, portemonnees, boeken, wijn- en bierpakketjes en de Raboband zorgde voor heerlijke achtergrondmuziek! Bij de foodkraampjes kon iedereen genieten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. 

Kerstmarkt Menzis

Complimentendames heetten de medewerkers van Menzis van harte welkom tijdens hun kerstmarkt, gehouden op hun 3 vestigingen Enschede, Groningen en Wageningen. Iedereen kwam zo vrolijk binnen! De kerstmarkt was buiten waar het knisperende vuur zorgde voor een heerlijke warmte. De DJ en saxofonist wisselende het akoestische duo af met swingende kerstmuziek. Er werden lekkere wafels gegeten, erwtensoep en worstenbroodjes! Op de foto met de kerstman? Ook dat kon met onze polaroid camera’s zodat je de foto direct mee naar huis kreeg!

Kerstmarkt Wehkamp

De medewerkers en vele vrijwilligers van Wehkamp (2 vestigingen) combineerden hun jaarlijkse kerstborrel met een sfeervolle kerstmarkt waar iedereen zijn eigen kerstpakket mocht samenstellen. Vrolijke lampjes hingen er overal, lampionnen, haardvuur, en buiten liep de kerstman rond. Er waren heerlijke hapjes en drankjes te halen. De locatie was mooi verlicht en iedereen kon met de Wehkamp tas een eigen pakket samenstellen, er was keuze genoeg op de markt!