0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Een Jubileumfeest Organiseren

EEN JUBILEUMFEEST ORGANISEREN

Tijdens een jubileumfeest maken wij een feest op maat! Of het bedrijf nou 5 of 100 jaar bestaat, iedere invulling is uniek en dus reden om er een bijzondere dag van te maken! Dit kan een spetterend avondfeest zijn met diverse hapjes, drankjes en entertainment, maar ook een dag waarin je jouw relaties de kans geeft om je bedrijf te zien. Of kies je er voor om met je personeel een dag aan teambuilding te doen en dit gezellig af te sluiten met een barbecue? 

 

Creatieve invulling

Een jubileumfeest is op diverse spectaculaire manieren in te vullen. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met je mee. Wij inventariseren jullie wensen, geven voorbeelden van jubileumfeesten die wij eerder hebben georganiseerd en geven alvast wat eerste ideeën.

Ga je met je personeel een weekend weg of knallen jullie met een RIB boot naar Texel om daar de hele dag fun en ontspanning te combineren? Of nodig je je personeel, klanten en relaties uit voor een kijkje in het bedrijf in combinatie met een gezellige borrel? Een afspraak is snel gemaakt!

Maak je jubileumfeest uniek!

Jubileumweekend

Op Texel hebben wij al meerdere jubileumfeesten mogen organiseren! Van een topfeest in de avond met overnachting tot een jubileumweekend voor onze Eventpartner Rientjes & Partners. De gasten gingen met een powerboat naar de overkant en werden met speciale bussen naar de evenementenlocatie gebracht.

Ze hebben toffe teambuilding activiteiten gedaan op het strand en het eiland verkent met een uniek vervoersmiddel. Het feest met barbecue en entertainment op locatie ging nog tot in de late uurtjes door en iedereen kreeg een aandenken van Texel mee naar huis. Wat een beleving!

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een jubileumfeest organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases

jubileum-organiseren

Jubileum Milieupark Oost

Op een zonnige dag in mei organiseerden wij het 20-jarig Jubileum voor Milieupark Oost. De medewerkers en relaties van Milieupark Oost werden ontvangen door de champagne meisjes, er was heerlijke vers bereide koffie bij de barista’s. Na de presentatie werd het prachtige jubileumboek uitgereikt en kreeg iedereen een mooie rondleiding over het vernieuwde park. 

Jubileum Barracuda

Bij het prachtige Fort Spijkerboor in de Schermer organiseerden wij voor de klant van Barracuda een jubileumdag. Samen met hun relaties kwamen zij voor een teambuildingsdag. De pitchdames wachtten de medewerkers op bij de entree en vergezelden de mannen tijdens hun games. In het paviljoen verzorgden wij voor hen de luxe lunch en vervolgens een smaakvolle barbecue!

Jubileum-Rientjes

Jubileum Rientjes & Partners

Texel was bij uitstek de plek om het jubileumfeest te vieren van onze relatie Rientjes & Partners. Wij verzorgden de overtocht naar Texel op spectaculaire wijze; met een garnalenkotter en met RIB boten werden zij naar de overkant gebracht. Op het eiland hebben zij 2 dagen kunnen genieten van te gekke activiteiten, heerlijke lunches, een barbecue en tenslotte een knalfeest! 

Bouwbedrijf Nat

Jubileum Bouwbedrijf Nat

Door Bouwbedrijf Nat werden wij benaderd om een groots jubileumfeest te organiseren bij hun op locatie. Want het bedrijf bestond 75 jaar en dat moest gevierd worden!

Meer weten?