0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Festival op het bedrijf

Het mooiste event op je eigen bedrijventerrein

Je ziet en hoort het overal: de foodtruck festivals zijn helemaal hot! Wat is er nou leuker dan een foodtruck festival te organiseren op je eigen bedrijf? Dit kan als bedrijfsuitje, relatie event, personeelsfeest maar ook als opening van de nieuwe zaak of jubileum van het bedrijf! Zie je het het al voor je? Stoere foodtrucks, zitzakken, strobalen, de lekkerste drankjes, een cocktailbar of toch een frietkraam en heerlijke pasta’s? We decoreren het terrein met prikverlichting, lampionnen, kussens, kleedjes: het wordt één groot feest bij het bedrijf!

Onze toegevoegde waarde

Wij maken graag een afspraak om je wensen te bespreken. Wij komen bij je langs en stellen de juiste vragen zodat we een passende offerte kunnen maken. Onze ervaring leert dat het organiseren van een uniek event erg tijdrovend is. Wij bespreken alles in samenspraak en kunnen veel werk uit handen nemen. Hierdoor heb je veel meer tijd om je te concentreren op de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over veel festival materiaal en hebben we veel ervaring met diverse foodtrucks waardoor we je precies kunnen adviseren wat bij je past.

Entertainment

Geen feest is compleet zonder een goed optreden van een band, artiest of akoestisch duo. Wij hebben in onze portefeuille directe contacten met artiesten en adviseren je graag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Zoek je een leuk typetje, liever een gekke ontvangstact of een rustige achtergrond act? Het kan allemaal! Een stoere band, die zorgt dat iedereen binnen no time op de dansvloer staat? Niets is te gek!

Foodtrucks

Kies je vandaag voor een overheerlijke smoothie van de smoothiebar of liever een heerlijk wentelteefje met chocolade? Vers bereide Pulled Pork van de smoker of ga je liever een heerlijk frietje halen bij de frietzaak? Of kies je toch voor een vega salade bij de saladbar? Eén ding is zeker: niets zal ontbreken!

Wij adviseren je in ons voorstel over de foodtrucks en houden ook het contact met de foodtrucks als het gaat over facilitaire zaken als stroom, water en elektra. We maken vooraf een plattegrond en wijzen op de dag zelf de foodtrucks hun plek toe. 

Locatie en vergunning

Voordat wij een festival op je bedrijf organiseren komen we eerst langs op locatie. We kijken kritisch naar de ruimte en kijken naar aansluitingen voor water en elektra e.d. Lukt het niet om op je eigen locatie een festival te organiseren? Dan kunnen we ook uitwijken naar een door ons geadviseerde locatie. Wij werken samen met diverse leuke, hippe locaties in Noord-Holland die een ideaal decor zijn voor een festivalfeest!

Kies je voor een festival op het bedrijf dan krijg je vaak ook te maken met het aanvragen van een vergunning. Daar gaat een hoop papierwerk mee samen, dit pakken wij graag op!

Inspiratie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsfestival organiseren en ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk welke bedrijven je al voor gingen en voor wie wij al mooie events hebben mogen organiseren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Cases

Festival-op-het-bedrijf

Culinair Festival Noordwest Ziekenhuisgroep

Een culinair festival op onze locatie, dat was de wens van Noordwest Ziekenhuisgroep die hun 500 medewerkers wilden verrassen. We hadden een prachtig plan buiten en toen werd er regen voorspeld…dan wijken we uit naar de parkeergarage! We hebben hele leuke reacties gehad: ” Wij herkennen de parkeergarage niet terug”, “Wat een feest en dat in onze eigen parkeergarage”! 

Meer weten?
Foodtruck-evenement

Foodtruck Festival Rabobank

Op een mooie zomerse dag organiseerden wij een een culinair festival voor de personeelsvereniging van de Rabobank. Dit keer op een externe locatie: bij het prachtige natuurgebied De Helderse Vallei in Den Helder. Relaxte zitkussens op de bank, heerlijke drankjes, vrolijke gasten en ijsjesmeisjes die rondliepen om iedereen van de lekkerste ijsjes te voorzien.

Meer weten?

Foodtruckfestival Oogcentrum NH

Voor Oogcentrum Noordholland organiseerden wij op een mooie zomerdag een geslaagd festival feestje op eigen locatie! Buiten, bij prachtig weer verzorgden wij de styling, catering en muziek! Leuke lampionnen werden opgehangen, strobalen om gezellig op te zitten en heerlijk vers bereid eten bij de diverse foodtrucks. Er werd gelachen en gedanst!

Meer weten?
Winterfestival

Winterfestival Noordwest Ziekenhuisgroep

Noordwest Ziekenhuisgroep gaf ons de opdracht een feestelijke avond te organiseren om ruim 450 vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet. Een winters festival plein werd gecreëerd met diverse Foodtrucks. Verschillende vormen van entertainment konden natuurlijk niet ontbreken en de voetjes gingen van de vloer tijdens de opzwepende act van onze geweldige band en onze huis DJ. 

Meer weten?

Netwerkbijeenkomst Rabobank

Wij kregen de mooie opdracht van Rabobank Kop van Noord-Holland om een netwerkevenement voor de ondernemers uit Den Helder te organiseren. Wij toverden een van de leegstaande units van Gebouw Tromp op het bedrijventerrein Het Arsenaal, geheel in ‘barn style’ om tot sfeervolle netwerk locatie. De gasten konden genieten van de informele sfeer, diverse hapjes en drankjes en luisteren naar de sprekers vanuit de Rabobank.

Meer weten?
Festival op het bedrijf

Foodtruck Festival - Viertaal College

Voor het Viertaal College in Schagen mochten wij een foodtruck festival organiseren op hun eigen locatie. Op een leuke, ontspannen manier wilden ze het einde van het schooljaar afsluiten en daarbij ook alle medewerkers bedanken en in het zonnetje zetten. Onder andere werd er heerlijk verse pasta geserveerd met verschillende toppings. Het werd een middag met zon, lekker eten, muziek en gezelligheid. 

Meer weten?