0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Bedrijfsevenement op maat organiseren

Wil jij graag een bedrijfsevenement organiseren dat aanspreekt, dat spetterend is en dat aan alle verwachtingen voldoet? Als jij dit voor elkaar krijgt, zal er nog een lange tijd nagepraat worden over deze geweldige dag! Juist daarom is het belangrijk om op elk detail te letten en veel tijd te steken in de organisatie. Helder Events helpt je graag bij het bedenken van een verrassend concept en voert daarna het evenement tot in de details uit. 

De afgelopen jaren hebben wij tientallen unieke bedrijfsevenementen mogen organiseren. Van een bedrijfsuitje op het strand waar iedereen een clinic of workshop kon volgen naar keuze tot een festival bij het bedrijf en van zeilen op een groot schip tot een winterse kerstmarkt. Laat ons jouw wensen weten zodat wij een origineel en creatief concept voor je uitwerken. Voor voorbeelden kun je kijken bij de maatwerk evenementen die we eerder georganiseerd hebben. 

Teambuildingsdag

Personeelsfeest

Opening 

Jubileum

Festival op het bedrijf

Kerstmarkt

Cases bedrijfsevenementen

Laat je inspireren door prachtige bedrijfsevenementen die wij al hebben mogen uitvoeren de afgelopen jaren. Prikkel je zintuigen en beleef alvast een voorproefje op wat komen gaat.

Bedrijfsevenementen

Jubileum Milieupark Oost

Op 22 mei was het zover: Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bestaan en dat mocht gevierd worden! 

Meer weten?
Actieve groepsuitjes en vrijgezellenfeest uitjes

Teambuilding op Texel

In juni een tweedaags teambuilding evenement organiseren op Texel, wie wil dat nu niet? 

Meer weten?
Personeelsuitjes

Personeelsfeest Rabobank

Een personeelsfeest voor de Rabobank op een unieke locatie in Den Helder, De Helderse vallei!

Meer weten?

Kerstmarkt voor Rabobank

Een kerstmarkt voor je medewerkers organiseren dat is hét idee: iedereen gaat naar huis met zijn eigen gekozen kerstgeschenk!

Meer weten?

Rabobank Dare Event

Wij organiseerde het jaarlijks terugkomende inspiratie evenement voor alle medewerkers van de Rabobank met dit jaar als thema het Rabobank Dare Event.

Meer weten?
Winterfestival

Winterfestival Noordwest Ziekenhuisgroep

Een Winterfestival om de ruim 450 vrijwilligers van het Noordwest Ziekenhuisgroep in het zonnetje te zetten.

Meer weten?
Foodtruckfestival

Foodtruckfestival Oogcentrum Noord-Holland

Een festival op je eigen locatie met sfeervolle aankleding, een hapje, drankje en muziek als personeelsevenement! Voor Oogcentrum Noord-Holland mochten wij dat organiseren.

Meer weten?

Netwerkbijeenkomst

Voor Rabobank Kop van NH toverden wij deze leegstaande bedrijfsunit om tot sfeervolle locatie voor een netwerkevenement voor ondernemers uit Den Helder.

Meer weten?
Festival op het bedrijf

Foodtruckfestival

Op een leuke, ontspannen manier het einde van het schooljaar afsluiten met een Foodtruckfestival op hun eigen locatie. Een middag met volop zon, lekker eten, muziek en gezelligheid! 

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Wij hebben al vele mooie bedrijfsevenementen mogen organiseren, voor onder andere de volgende bedrijven:

Wat zeggen onze klanten?

 • Teambuildingsdag
  Ook dit jaar heeft Helder Events weer gezorgd voor een leuk en ondernemend maar vooral een gezellig P&O uitje. Helder Events levert maatwerk zo bieden ze verschillende activiteiten aan: voor ieder wat wils. Zij houden rekening met budgetten en proberen met alle wensen rekening te houden. Zelfs op de dag zelf kunnen ze anticiperen op eventuele veranderingen; het weer, aantallen die wisselen voor activiteiten of overige zaken die niet goed doorgegeven zijn. Voor een combinatie van teambuilding en gezelligheid ben je bij Helder Events zeker aan het goede adres. Professionele en enthousiaste begeleiding en een vast aanspreekpunt. Je merkt dat de medewerkers van Helder Events ook genieten van deze dag en het lijkt wel of ze in positieve zin vergeten ook aan het werk te zijn. Ze genieten volop mee en doen er alles aan om iedereen een leuke dag te bezorgen Ook dit jaar was het weer een geslaagde dag mede mogelijk gemaakt door Helder Events. Op naar het volgend uitje!

  Sarah Zoetelief
  P&O Koninklijke Marine
 • 40 jarig bestaan Hobré Instruments

  Ons bedrijf bestaat dit jaar 40 jaar. Helder Events heeft samen met het Zuiderzeemuseum gezorgd voor een zeer geslaagde dag. het was tot in de puntjes verzorgd. Ik zou de volgende keer zeker weer Helder Events inschakelen.

  Arianne en Tanja
  Hobré Instruments.
 • Personeelsfeest Care For Hair

  Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de fantastische organisatie van ons teamuitje. Door de organisatie uit handen te geven aan jullie konden wij ontspannen meegenieten van het uitje. Alles verliep soepel, de locatie was prachtig, de dj was goed gekozen, en het belangrijkste; alle collega’s hebben zich ontzettend vermaakt. Er is nog lang nagepraat over dit feest! Bedankt!

  Nelleke Christiaanse
  CFH Care for Hair
 • Woontijdag

  Met plezier kijk ik terug naar de samenwerking met Debby en het team van Helder Events bij de organisatie van onze jaarlijkse Woontijdag. Het event is een groot succes geworden, waarover ik veel positieve reacties heb ontvangen van de deelnemers.
  De kracht van Helder Events zit ‘m in professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en enthousiasme. Kortom een samenwerking waarvan ik energie heb gekregen.

  Jan van Andel
  Directeur Stichting Woontij
 • Jubileumfeest in thema Back to the Future

  Wat was het een geslaagd jubileumfeest bij Heeren van Sonoy in Alkmaar! Het team van Helder Events heeft er alles aan gedaan om ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Van het eerste creatieve idee tot de uitvoering; het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk gaan er zaken anders op de avond zelf, maar dit hebben ze gelijk actief opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden om zijn feest of evenement via Helder Events te regelen!

  Nienke Oudkerk
  Omnyacc accountants & adviseurs
 • Personeelsdag voor de personeelsvereniging Gemeente Schagen

  “Donderdag 20 juni is de personeelsvereniging van de gemeente Schagen met circa 60 collega’s op bezoek geweest bij Fort Westoever. Hier had Helder Events voor ons een erg leuk programma bedacht en georganiseerd. Na de ontvangst met koffie, thee en wat lekkers werd de groep in drieën gesplitst. Een van de groepen ging het spel Polaroid Hunt spelen in de binnenstad van Den Helder en een andere groep deed mee aan de spannende iPad game “Herken de Mol!”. De laatste groep kreeg in het fort van de lokale brouwerij De Helderse Jongens een bierproeverij met diverse lokale biertjes en een rondleiding door de brouwerij en het fort, met daarbij uitgebreide uitleg over de biertjes en het opzetten van de onderneming. Na de prijsuitreiking voor de deelnemers van de twee spelprogramma’s was het tijd voor een borrel en heerlijk avondeten. Het eten werd bereid met zoveel mogelijk streekproducten. Iedereen heeft erg genoten van de activiteiten en de goede plezierige organisatie en begeleiding door Helder Events. Daarbij is Fort Westoever echt een onontdekt pareltje in Den Helder dat zeer de moeite waard is!”

  Anton Munniks
  Bestuurslid personeelsvereniging gemeente Schagen

Hulp nodig

bij het bedenken van een bedrijfsevenement?

Een evenement organiseren kost tijd, zeker wanneer jij dit naast je huidige werkzaamheden moet doen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een concept, het ontzorgen op de dag zelf waardoor wij samen een geweldige dag neerzetten!