0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Trainingslocatie ’t Bullekroffie

Trainingslocatie ’t Bullekroffie

Trainingslocatie 't BullekroffieWees welkom op deze prachtige locatie in Oudesluis: Trainingslocatie ’t Bullekroffie beschikt over twee prachtige vergaderruimtes. Verrassend, inspirerend en sfeervol, met een steeds wisselend schilderij als uitzicht omdat de hele pui uit glas bestaat. Dit zorgt ervoor dat u helemaal uit de zakelijke sfeer wordt getrokken en de dingen weer lekker fris en breed kunt zien. Vergaderen, brainstormen, trainingen, netwerkbijeenkomsten of een workshop volgen? Geheel verzorgd of alles lekker zelf doen, een dag(deel), meerdere dagen, blijven slapen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Vergaderruimtes

Beneden beschikt de trainingslocatie over een grote ruimte geschikt voor 25 personen, met loungegedeelte en houtkachel, sfeervolle patiotuin en overkapping. Even in kleine groepjes uiteen? Hier is alle ruimte voor in de boerderij. Bij mooi weer kunt u er ook voor kiezen om neer te strijken onder de overkapping, of aan de tafels in het gras.

Boven onder de Hanenbalken is een vergaderruimte met grote vaste tafel en een eindeloos uitzicht. Deze is geschikt voor 15 personen. Als u ontspannen bent, kunt u echt luisteren en als u zichzelf op uw gemak voelt, durft u al uw ideeën met uw collega`s te delen . Een team is op zijn sterkst als iedereen zichzelf durft te zijn. De ontspannen en huislijke sfeer en de vele mogelijkheden zullen daar zeker aan bijdragen.

Dit maakt Trainingslocatie ’t Bullekroffie tot de ideale plek om een keer anders dan anders te vergaderen,  een workshop of training te volgen, te brainstormen of te netwerken. U kunt tevens bij ’t Bullekroffie overnachten. Er zijn in totaal 11 slaapkamers en 7 badkamers.

Trainingslocatie 't Bullekroffie  Trainingslocatie 't Bullekroffie  Trainingslocatie 't Bullekroffie

Vergaderbreak of activiteit?

Even uitwaaien? Met 10 autominuten bent u op het strand van Callantsoog of in de stad Schagen voor een activiteit. Even powerkiten of een spelprogramma Herken de Mol behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook organiseren wij vergaderbreaks op deze prachtige locatie, zodat u niet meer weg hoeft. Zie hieronder voor de diverse mogelijkheden.