0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Fort Boyard

0
Prijs
Vanaf€ 35.00 p.p.
Prijs
Vanaf€ 35.00 p.p.
Voornaam en Achternaam*
E-mailadres*
Jouw Aanvraag / Bericht*
Zet op Verlanglijst

Adding item to wishlist requires an account

26
3 uur
Minimum aantal: 15 personen
Speel Fort Boyard!

Wie kent dit uitdagende, actieve, spannende en soms zenuwslopende spel niet? Fort Boyard! Helder Events heeft een teambuilding programma ontwikkelt dat geïnspireerd is op de gelijknamige tv-serie. Durft u het aan om uw team deel te laten nemen aan deze uitdagingen? Beleef de spanning en het gevoel van Fort Boyard! Fort Boyard biedt een uitdagend programma voor iedereen die lef en doorzettingsvermogen heeft. Maar ook mensen die iets minder van deze kwaliteiten hebben kunnen zich uitleven en misschien zelfs wel hun angsten overwinnen!

De kandidaten moeten diverse opdrachten uitvoeren in het fort waarmee diverse sleutels te winnen zijn. Zet je sleutels strategisch in en win als team de unieke beker van Fort Boyard!

Opdrachten Fort Boyard
Tijdens de opdrachten rent u de ondergrondse gangen van het fort door, loopt u met walkie talkies door het duingebied en baalt u dat u een verkeerd antwoord hebt gegeven op de vraag, wat betekent dat u moet proeven….

Locatie

Fort Kijkduin in Den Helder en bij Fort Spijkerboor in Spijkerboor (nabij Alkmaar).

Inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik alle materialen
  • Kosten entree
  • Prijs voor het winnende team

Optioneel

  • Catering of diner
Kosten

Je kunt dit uitje boeken vanaf 15 personen en kost € 35,00 per persoon. Prijzen zijn exclusief BTW.

Wilt u het programma combineren met bijvoorbeeld een lunch, barbecue of bourgondisch diner? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Over de locaties

Het programma Fort Boyard spelen wij momenteel op twee locaties: bij Fort Kijkduin in Den Helder en bij Fort Spijkerboor in Spijkerboor* (nabij Alkmaar). Fort Boyard is uitermate geschikt als teambuilding activiteit, groepsuitje, bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiefeest. De activiteiten kunnen we bij minder goed weer naar binnen verplaatsen, wat Fort Kijkduin maakt tot een ideale locatie!

* Entree kan afwijken – afhankelijk van aantal personen.

Zie voor meer informatie over de locaties:
www.fortkijkduin.nl
www.fortspijkerboor.nl

Kaart

Foto's