0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Strandrestaurant Woest Callantsoog

Strandrestaurant Woest Callantsoog

Nieuwe paviljoen Strandpaviljoen Woest CallantsoogStrandrestaurant Woest Callantsoog is een prachtig luxe en stijlvol strandrestaurant. Momenteel wordt deze locatie zelfs nog mooier! De exploitatie zal bestaan uit twee verdiepingen en zal naar voren verplaatst worden. De elementen rondom het restaurant zullen blijven bestaan. Het nieuwe ‘winterharde’ restaurant zal een plaatje op het strand worden. Tevens beschikt Woest over een eigen Beachhouse zodat u als groep een exclusief plekje heeft.

Strandrestaurant Woest ligt in Callantsoog, een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland aan de Noordzee. Callantsoog heeft misschien wel het mooiste strand van Nederland. Het gezellige centrum ligt direct achter de duinen. Dé perfecte locatie om een ontspannen dagje strand te combineren met sport, spel, gezelligheid en genieten. Bij Woest is een ruim parkeerterrein aanwezig, waar u gratis kunt parkeren.

Op het strand van Callantsoog biedt Helder Events verschillende activiteiten aan zoals een Beach Challenge met opblaasonderdelen of een Expeditie Robinson. Maar ook raften of brandingkajakken hoort tot de mogelijkheden. Wij bieden diverse programma’s aan in combinatie met de cateringmogelijkheden van Strandrestaurant Woest.

Kiest u liever voor een maatwerk evenement met diverse workshops en clinics of bent u op zoek naar een creatief bedrijfsfeest met entertainment? Dan helpen wij u graag een concept op maat te maken.