0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Personeelsfeest voor Rabobank

Personeelsuitjes

Wij kregen de opdracht om een personeelsfeest voor Rabobank te organiseren op een unieke locatie in Den Helder. Dit mocht een locatie zijn waar je het gevoel hebt als groep bij elkaar te zijn maar je toch op een unieke plek bevindt, buiten de drukte van het dagelijks leven om.

Op zaterdag 13 september 2015 werd in het Openluchttheater van Den Helder onder een heerlijk Helders zonnetje een prachtig bedrijfsevenement georganiseerd door Helder Events. Deze unieke locatie werd volledig toegespitst op de klant en ingericht met meubilair, waaronder heerlijke lounge-zitzakken, in de bedrijfskleuren van de Rabobank. Met een groot paviljoen omlijst met grote lampionnen, die zo het zitgedeelte als het ware omarmden, werd een gezellige sfeer gecreëerd waarbij de klant in alle rust en ruimte haar volledig georganiseerde evenement kon beleven.

Keuze activiteiten

De medewerkers kozen van tevoren een activiteit waaraan ze graag wilden deelnemen. Zo kon er mee worden gedaan met schilderen of Herken de Mol. Anderen gingen het water op of de bomen in van Klimpark De Klimvallei. Met een hapje en een drankje en een compleet diner in de avond werd de klant op haar wenken bediend. De ijsjesmeisjes zorgden voor een heerlijk en vrolijk dessert en er werd gedanst in de frisse buitenlucht tot in de late uurtjes! Iedereen ging voldaan en tevreden na afloop naar huis. En we hebben een prachtige recensie van hen mogen ontvangen wat de organisatie van het personeelsfeest voor Rabobank compleet maakte.

Ook een feest voor uw werknemers of een bedrijfsevenement laten organiseren? Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en dan maken wij direct een voorstel op maat.

Andere maatwerk evenementen
Benieuwd wat wij nog meer hebben georganiseerd aan maatwerk evenementen? Neem een kijkje bij onze andere cases. Heeft u een leuk idee? Maar weet u niet precies hoe u dit verder moet uit werken? Wij komen vrijblijvend langs om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Waarom Helder Events?

Diversiteit aan bedrijfs- en groepsuitjes
Maatwerk Evenementen
Creatief concept tot uitvoering
Persoonlijk advies
Scherpe prijzen
Diverse unieke locaties in Noord-Holland

Bel, mail of kom langs…

Telefoon: 0223-669359
E-mail: info@helderevents.nl

Helder Events Den Helder
Westoever 1
1785 PB Den Helder

Helder Events Alkmaar
Gerard Doustraat 44
1816 CR Alkmaar