0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Kerstmarkt voor Rabobank

Kerstfeest-Rabobank

Een kerstfeest organiseren voor uw medewerkers is een behoorlijke opgave, net als het bedenken van een kerstpakket waar iedereen tevreden mee is. Daarom bedacht Helder Events voor de Rabobank een creatieve versie van het kerstfeest: een kerstmarkt op locatie zodat het een verrassende kerstbijeenkomst werd voor iedereen. Deze kerstmarkt kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en is natuurlijk aan te vullen met cateringmogelijkheden.

Lokale leveranciers

Bij binnenkomst kreeg iedereen een kerstshopper uitgedeeld en een zakje met dukaten, Vervolgens konden de personeelsleden hun dukaten uitgeven op de markt! De kerstmarkt bood voor ieder wat wils. Er konden producten worden gekocht als delicatessen, wijnen, bierpakketjes maar ook sieraden, tassen, klusapparaten, cadeaubonnen of een doe-activiteit. Voor alle niet besteedde munten stond een goede doelenpot.

Kerstmarkt voor bedrijven lokale ondernemers

Entertainment Kerstmarkt

Het Rabobank kerstkoor zorgde voor mooie kerstachtergrond muziek en wij verzorgden de aankleding van deze bijzondere avond. De reacties waren enthousiast en ook de organisatie was tevreden. Iedereen heeft iets wat hij/zij leuk vindt!

Ook een kerstmarkt op locatie voor uw werknemers laten organiseren? Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en dan maken wij direct een voorstel op maat.

Andere maatwerk evenementen
Benieuwd wat wij nog meer hebben georganiseerd aan maatwerk evenementen? Neem een kijkje bij onze andere cases. Heeft u een leuk idee? Maar weet u niet precies hoe u dit verder moet uit werken? Wij komen vrijblijvend langs om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Waarom Helder Events?

Diversiteit aan bedrijfs- en groepsuitjes
Maatwerk Evenementen
Creatief concept tot uitvoering
Persoonlijk advies
Scherpe prijzen
Diverse unieke locaties in Noord-Holland

Bel, mail of kom langs…

Telefoon: 0223-669359
E-mail: info@helderevents.nl

Helder Events Den Helder
Westoever 1
1785 PB Den Helder

Helder Events Alkmaar
Gerard Doustraat 44
1816 CR Alkmaar