Ons Team

Debby de Jong
Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken! Na een opleiding Leisure Management en werkervaring bij een aantal grote evenementenbureaus heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door Helder Events over te nemen, de beste en leukste stap van mijn leven! Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik andere mensen blij kan maken en als ik een creatief concept heb bedacht waarmee ik klanten kan verrassen. Het is een feest om naar het werk te gaan!

Bianca Sluijs
Eventmanager

Geen brug is te ver, geen berg is te hoog… Ik ga graag uitdagingen aan, met veel enthousiasme. Na mijn opleiding Leisure Management heb ik bij een aantal Evenementen bureaus gewerkt. Waar ik verscheidene evenementen, klein en groot, van A tot Z heb georganiseerd. Ik ga graag tot het uiterste om anderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ik word blij van tevreden klanten en nog blijer als het me lukt voor een klant iets neer te zetten wat verder gaat dan de verwachting.

Suzan Romar
Junior Eventmanager

Na mijn afstudeerstage bij Helder Events heb ik de kans gekregen om te blijven werken als junior eventmanager! Ik heb mijn studie Hotel- en Eventmanagement afgerond en ben erg blij met de baan bij Helder Events. Door de variatie in evenementen blijft het werk altijd weer een uitdaging en is er altijd wat te doen. Ik word blij van enthousiaste mensen en ik ben trots wanneer alles is gelukt!

Wouter Hartman
instructeur

Als je van je hobby je werk kunt maken heb je de mooiste baan! Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en opleiden van de instructeurs, het bijhouden van de materialen en het mooiste van allemaal, elke groep een onvergetelijke dag bezorgen. Ik heb de hele zomer ‘vakantie’!

Jhonny Viana
instructeur

”Met een opleiding als buitensport coördinator achter de rug en van mijn stage plek mijn hobby gemaakt in 2010, doe ik niets liever dan buiten zijn en aan iedereen laten zien hoe je echt moet genieten. Inmiddels heb ik wat van de wereld gezien met buitensport, van België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Kroatië, Afrika, Chili, Argentinië, Brazilië en nu werkzaam bij Helder Events.

Mijn motto: Stop wishing, start doing.”

Lindy van Grieken
Instructeur

Ik ben 25 jaar en woon in Breezand.  Nadat ik mijn opleiding Sport en Bewegen, met als hoofdvak buitensport heb afgerond ben ik gaan werken bij Helder Events. Dit is inmiddels vier jaar geleden.

Maud Boks
Instructeur

Inmiddels werk ik bijna vier jaar als instructeur bij Helder Events. Op de leukste buitenlocaties, de tofste evenementen begeleiden voor enthousiaste groepen geeft mij onwijs veel energie. Het is een perfect bijbaantje naast mijn studie Sport, Management en Ondernemen!

Floor ter Burg
Instructeur

Ieder evenement is voor mij een unieke ervaring door de variatie in de mensen en activiteiten. Vanaf 2009 ben ik bekend met Helder Events vanuit mijn opleiding Sport & Bewegen. Via een stage ben ik vervolgens blijven plakken om tot op heden als instructeur werkzaam te zijn.

Dave Heijblok
Instructeur

Ik ben 21 jaar oud en woon in Julianadorp. Ik studeer Fysiotherapie en ben graag bezig met sporten. Ik werk nu bijna een jaar bij Helder Events en ga elke keer weer met veel plezier aan het werk. Ik ben enthousiast en graag onder de mensen. Mijn doel is altijd om de mensen een zo gezellige en leuk mogelijke dag te laten beleven!

Arianne Bakelaar
Instructeur
‘Inmiddels werk ik al ongeveer 3 jaar voor Helder Events, waarvan 1 jaar stage. Op stranden, in forten, in dorpen; we doen van alles wat. Dat maakt het werk voor mij super leuk. Elk evenement is weer een feestje!’
Tessa Kroon
Instructeur
“Ik heb de ALO afgerond en ben het liefst zo veel mogelijk bezig met bewegen en met mensen.
Wat ik zo leuk vind aan het begeleiden van de Helder Events activiteiten is de combinatie tussen een beetje fanatisme en een hoop gezelligheid.”
Kim Spierings
Instructeur

Ik ben 18 jaar oud en woon in Den Helder. Ik studeer middenkader engineering en ik houd ervan om buiten activiteiten te ondernemen. Inmiddels werk ik al bijna drie jaar bij Helder Events met veel plezier. Het leukste aan dit werk is om aan het einde van de dag te horen hoe leuk iedereen het heeft gehad.

Boy Boks
Instructeur

Sinds 2014 studeer ik Aarde en Economie aan de VU in Amsterdam. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij Helder Events heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.

Sofie Bos
Instructeur
Ik ben 18 jaar oud en woon in ’t Zand. Ik studeer momenteel Sport, Management & Ondernemen en ben daarnaast van jongs af aan al bezig met sport, zowel binnen als buiten! Ik geniet ervan om onder de mensen te zijn. Door het werken bij Helder Events kan ik hen een leuke, gezellige en actieve dag bezorgen!
Marieke Bekema
Instructeur

Ik ben 18 jaar en heb dit jaar mijn diploma Sport en Bewegen behaald op het Horizon College in Alkmaar. Sinds juni ben ik werkzaam bij Helder Events en vind het erg leuk om mensen een sportieve en geslaagde dag te verzorgen.