0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Ons Team

Debby de Jong

Eigenaar / Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken! Na een opleiding Leisure Management en werkervaring bij een aantal grote evenementenbureaus heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door Helder Events over te nemen, de beste en leukste stap van mijn leven! Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik andere mensen blij kan maken en als ik een creatief concept heb bedacht waarmee ik klanten kan verrassen. Het is een feest om naar het werk te gaan!

Bianca Sluijs

Eventmanager

Geen brug is te ver, geen berg is te hoog… Ik ga graag uitdagingen aan, met veel enthousiasme. Na mijn opleiding Leisure Management heb ik bij een aantal Evenementen bureaus gewerkt. Waar ik verscheidene evenementen, klein en groot, van A tot Z heb georganiseerd. Ik ga graag tot het uiterste om anderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ik word blij van tevreden klanten en nog blijer als het me lukt voor een klant iets neer te zetten wat verder gaat dan de verwachting.

Suzan Romar

Office & Planning medewerker

Na mijn afstudeerstage bij Helder Events heb ik de kans gekregen om te blijven werken als junior eventmanager! Ik heb mijn studie Hotel- en Eventmanagement afgerond en ben erg blij met de baan bij Helder Events. Door de variate in evenementen blijft het werk altijd weer een uitdaging en is er altijd wat te doen. Ik word blij van enthousiaste mensen en ik ben trots wanneer alles is gelukt!

Lynn van Wonderen

Eventmanager

Na mijn opleiding Hospitality Management en mijn werk als facilitair medewerker heb ik kunnen doorstromen naar Helder Events. Een grote, mooie nieuwe uitdaging! Ik hou van aanpakken, en dat komt hier zeker tot zijn recht. Door mijn werk in de dienstverlenende sector vind ik goed luisteren en verrassend uit de hoek komen erg belangrijk. Meedenken met de klant en net dat ene beetje extra kunnen bieden is altijd mijn doel!

Maud Boks

Instructeur

Inmiddels werk ik bijna vier jaar als instructeur bij Helder Events. Op de leukste buitenlocaties, de tofste evenementen begeleiden voor enthousiaste groepen geeft mij onwijs veel energie. Het is een perfect bijbaantje naast mijn studie Sport, Management en Ondernemen!

Dave Heijblok

Instructeur

Ik ben 20 jaar oud en woon in Julianadorp. Ik studeer Fysiotherapie en ben graag bezig met sporten. Ik werk nu bijna een jaar bij Helder Events en ga elke keer weer met veel plezier aan het werk. Ik ben enthousiast en graag onder de mensen. Mijn doel is altijd om de mensen een zo gezellige en leuk mogelijke dag te laten beleven!

Arianne Bakelaar

Instructeur

Ik ben 18 jaar oud en studeer aan het CIOS Sport & Bewegen. Inmiddels werk ik nu een jaar voor Helder Events. De klanten een onvergetelijke dag bezorgen door middel van sport & spelactiviteiten is wat wij doen bij Helder Events. Dit maakt het keer op keer weer een feestje om naar het werk te gaan.

Boy Boks

Instructeur

Sinds 2014 studeer ik Aarde en Economie aan de VU in Amsterdam. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij Helder Events heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.

Jhonny Viana

Instructeur

“Met een opleiding als buitensport coördinator achter de rug en van mijn stageplek mijn hobby gemaakt in 2010, doe ik niets liever dan buiten zijn en aan iedereen laten zien hoe je echt moet genieten. Inmiddels heb ik wat van de wereld gezien met buitensport, van België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Kroatië, Afrika, Chili, Argentinië, Brazilië en nu werkzaam bij Helder Events.

Mijn motto: Stop wishing, start doing.”

Carien Helder Events

Carien Lely

Hoofdinstructeur

Ik ben Carien, 43 jaar en geboren en opgegroeid in Den Helder. Tijdens mijn studies (oefentherapie Mensendieck en Leisure Management) heb ik een aantal jaren in Amsterdam gewoond. Toch weer terug gekeerd naar Den Helder door vrienden, sport (hockey en rugby) en uiteindelijk werk.
Samen met mijn gezin wonen we in de binnenstad van Den Helder. Verder spreken we graag af met vrienden en familie, voor een gezellig etentje of feestje. Genieten van het leven!