0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

De Helderse Vallei Den Helder

De Helderse Vallei Den Helder

De Helderse ValleiDe Helderse Vallei Den Helder is een natuur- en milieueducatief centrum langs de duinrand van Den Helder. Het ligt tussen het bos de Donkere Duinen en natuurgebied de Helderse Duinen en is de toegangspoort tot het recreatiegebied Mariëndal.

Naast het bezoekerscentrum vindt u een openluchttheater, een uitkijktoren, het Eko-Klimparcours De KlimVallei, een kinderboerderij en een grote parkeerplaats.

De Helderse Vallei biedt tal van mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje en voor elk budget is wel een passende dag te vinden! Wij maken voor u een programma op maat, aangepast aan de groepssamenstelling.

De Helderse Vallei  De Helderse Vallei  De Helderse Vallei

Populair is hier het spelprogramma ‘Herken de Mol‘ dat wij om het terrein van De Helderse Vallei spelen. Met walkie talkies wordt er over het terrein gerend om de mol te ontmaskeren. Een ideaal bedrijfsuitje als vergaderbreak maar ook gewoon als bedrijfsuitje of familie uitje. Wilt u de dag beginnen of afsluiten met een lunch en/of een diner? Ook dan hoeft u het terrein niet af. Dit is allemaal door ons te verzorgen. Tot 17.00 uur kunt u terecht bij De Helderse Vallei maar ook na 17.00 uur hebben wij in samenwerking met het naastgelegen Pannenkoekenvallei arrangementen voor u samengesteld. Ook genieten van een heerlijke barbecue is hier mogelijk!