0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Bedrijfsevenement op maat organiseren

Wil jij graag een bedrijfsevenement organiseren dat aanspreekt, dat spetterend is en dat aan alle verwachtingen voldoet? Als jij dit voor elkaar krijgt, zal er nog een lange tijd nagepraat worden over deze geweldige dag! Juist daarom is het belangrijk om op elk detail te letten en veel tijd te steken in de organisatie. Helder Events helpt je graag bij het bedenken van een verrassend concept en voert daarna het evenement tot in de details uit. 

De afgelopen jaren hebben wij tientallen unieke bedrijfsevenementen mogen organiseren. Van een bedrijfsuitje op het strand waar iedereen een clinic of workshop kon volgen naar keuze tot een festival bij het bedrijf en van zeilen op een groot schip tot een winterse kerstmarkt. Laat ons jouw wensen weten zodat wij een origineel en creatief concept voor je uitwerken. Voor voorbeelden kun je kijken bij de maatwerk evenementen die we eerder georganiseerd hebben. 

Teambuildingsdag

Personeelsfeest

Opening 

Jubileum

Festival op het bedrijf

Kerstmarkt

Cases bedrijfsevenementen

Laat je inspireren door prachtige bedrijfsevenementen die wij al hebben mogen uitvoeren de afgelopen jaren. Prikkel je zintuigen en beleef alvast een voorproefje op wat komen gaat.

Bedrijfsevenementen

Jubileum Milieupark Oost

Op 22 mei was het zover: Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bestaan en dat mocht gevierd worden! 

Meer weten?
Actieve groepsuitjes en vrijgezellenfeest uitjes

Teambuilding op Texel

In juni heerlijk naar Texel, wie wil dat nu niet? Helder Events organiseerde een tweedaagse op dit mooie eiland.

Meer weten?

Kerstmarkt voor Rabobank

Een kerstmarkt voor je medewerkers organiseren is hét idee: iedereen gaat naar huis met iets leuks!

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Wij hebben al vele mooie bedrijfsevenementen mogen organiseren, voor onder andere de volgende bedrijven:

Wat zeggen onze klanten?

 • Jubileumfeest in thema Back to the Future

  Wat was het een geslaagd jubileumfeest bij Heeren van Sonoy in Alkmaar! Het team van Helder Events heeft er alles aan gedaan om ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Van het eerste creatieve idee tot de uitvoering; het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk gaan er zaken anders op de avond zelf, maar dit hebben ze gelijk actief opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden om zijn feest of evenement via Helder Events te regelen!

  Nienke Oudkerk
  Omnyacc accountants & adviseurs
 • Personeelsfeest Care For Hair

  Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de fantastische organisatie van ons teamuitje. Door de organisatie uit handen te geven aan jullie konden wij ontspannen meegenieten van het uitje. Alles verliep soepel, de locatie was prachtig, de dj was goed gekozen, en het belangrijkste; alle collega’s hebben zich ontzettend vermaakt. Er is nog lang nagepraat over dit feest! Bedankt!

  Nelleke Christiaanse
  CFH Care for Hair

Hulp nodig

bij het bedenken van een bedrijfsevenement?

Een evenement organiseren kost tijd, zeker wanneer jij dit naast je huidige werkzaamheden moet doen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een concept, het ontzorgen op de dag zelf waardoor wij samen een geweldige dag neerzetten!