0223-669359 info@helderevents.nl Bereikbaar Ma - Vr 8:30-17:00

Bedrijfsevenement op maat organiseren

Wil jij graag een bedrijfsevenement organiseren dat aanspreekt, dat spetterend is en dat aan alle verwachtingen voldoet? Als jij dit voor elkaar krijgt, zal er nog een lange tijd nagepraat worden over deze geweldige dag! Juist daarom is het belangrijk om op elk detail te letten en veel tijd te steken in de organisatie. Helder Events helpt je graag bij het bedenken van een verrassend concept en voert daarna het evenement tot in de details uit. 

De afgelopen jaren hebben wij tientallen unieke bedrijfsevenementen mogen organiseren. Van een bedrijfsuitje op het strand waar iedereen een clinic of workshop kon volgen naar keuze tot een festival bij het bedrijf en van zeilen op een groot schip tot een winterse kerstmarkt. Laat ons jouw wensen weten zodat wij een origineel en creatief concept voor je uitwerken. Voor voorbeelden kun je kijken bij de maatwerk evenementen die we eerder georganiseerd hebben. 

Teambuildingsdag

Personeelsfeest

Opening 

Jubileum

Festival op het bedrijf

Kerstmarkt

Cases bedrijfsevenementen

Laat je inspireren door prachtige bedrijfsevenementen die wij al hebben mogen uitvoeren de afgelopen jaren. Prikkel je zintuigen en beleef alvast een voorproefje op wat komen gaat.

Bedrijfsevenementen

Jubileum Milieupark Oost

Op 22 mei was het zover: Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bestaan en dat mocht gevierd worden! 

Meer weten?
Actieve groepsuitjes en vrijgezellenfeest uitjes

Teambuilding op Texel

In juni heerlijk naar Texel, wie wil dat nu niet? Helder Events organiseerde een tweedaagse op dit mooie eiland.

Meer weten?
Personeelsuitjes

Personeelsfeest Rabobank

Wij kregen de opdracht om een personeelsfeest voor Rabobank te organiseren op een unieke locatie in Den Helder namelijk bij De Helderse vallei!

Meer weten?
Winterfestival

Winterfestival Noordwest Ziekenhuisgroep

Een Winterfestival om de ruim 450 vrijwilligers van het Noordwest Ziekenhuisgroep in het zonnetje te zetten en te bedankten voor hun inzet!

Meer weten?
Foodtruckfestival

Foodtruckfestival Oogcentrum Noord-Holland

Voor Oogcentrum Noord-holland organiseerden wij een geslaagd personeelsevenement in de vorm van een festival op eigen locatie!

Meer weten?

Kerstmarkt voor Rabobank

Een kerstmarkt voor je medewerkers organiseren is hét idee: iedereen gaat naar huis met zijn eigen gekozen kerstgeschenk!

Meer weten?

Foodtruckfestival Rabobank

Voor drie verschillende Rabobank vestigingen organiseerden wij een Foodtruckfestival als onderdeel voor de interne bijeenkomst. 

Meer weten?

Netwerkbijeenkomst Rabobank Kop van NH

Geheel in barnstyle toverden wij deze leegstaande bedrijfsunit om tot sfeervolle locatie voor een netwerkevenement voor alle ondernemers uit Den Helder.

Meer weten?

Een greep uit onze referenties

Wij hebben al vele mooie bedrijfsevenementen mogen organiseren, voor onder andere de volgende bedrijven:

Wat zeggen onze klanten?

 • Woontijdag

  Met plezier kijk ik terug naar de samenwerking met Debby en het team van Helder Events bij de organisatie van onze jaarlijkse Woontijdag. Het event is een groot succes geworden, waarover ik veel positieve reacties heb ontvangen van de deelnemers.
  De kracht van Helder Events zit ‘m in professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en enthousiasme. Kortom een samenwerking waarvan ik energie heb gekregen.

  Jan van Andel
  Directeur Stichting Woontij
 • 40 jarig bestaan Hobré Instruments

  Ons bedrijf bestaat dit jaar 40 jaar. Helder Events heeft samen met het Zuiderzeemuseum gezorgd voor een zeer geslaagde dag. het was tot in de puntjes verzorgd. Ik zou de volgende keer zeker weer Helder Events inschakelen.

  Arianne en Tanja
  Hobré Instruments.
 • Jubileumfeest in thema Back to the Future

  Wat was het een geslaagd jubileumfeest bij Heeren van Sonoy in Alkmaar! Het team van Helder Events heeft er alles aan gedaan om ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Van het eerste creatieve idee tot de uitvoering; het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk gaan er zaken anders op de avond zelf, maar dit hebben ze gelijk actief opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden om zijn feest of evenement via Helder Events te regelen!

  Nienke Oudkerk
  Omnyacc accountants & adviseurs
 • Personeelsfeest Care For Hair

  Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de fantastische organisatie van ons teamuitje. Door de organisatie uit handen te geven aan jullie konden wij ontspannen meegenieten van het uitje. Alles verliep soepel, de locatie was prachtig, de dj was goed gekozen, en het belangrijkste; alle collega’s hebben zich ontzettend vermaakt. Er is nog lang nagepraat over dit feest! Bedankt!

  Nelleke Christiaanse
  CFH Care for Hair

Hulp nodig

bij het bedenken van een bedrijfsevenement?

Een evenement organiseren kost tijd, zeker wanneer jij dit naast je huidige werkzaamheden moet doen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een concept, het ontzorgen op de dag zelf waardoor wij samen een geweldige dag neerzetten!